19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νικς και Κλίπερς στο… κόλπο για Ρόουζ

Ο Ντέρικ Ρόουζ αν και δεν θυμίζει το παλιό καλό του εαυτό στους Σικάγο Μπουλς, παραμένει ακόμη ένας αξιόπιστος γκαρντ στην κατηγορία και αυτό φαίνεται πως το έχουν καταλάβει οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίο ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι δύο ομάδες δείχνουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Ντέρικ Ρόουζ και ενδιαφέρονται για μία πιθανή ανταλλαγή ώστε να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά του. Από τη μία οι Κλίπερς όπου έχουν στον πάγκο τον Τάιρον Λου, έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό γκαρντ για ένα μικρό χρονικό διάστημα στους Καβαλίερς.

Από την άλλη οι Νικς έχουν στο τιμόνι τον Τομ Θίμποντο, ο οποίος τον γνωρίζει αρκετά καλά από την κοινή τους παρουσία τόσο στους Μπουλς όσο και στους Τίμπεργουλβς. Το συμβόλαιο του 32χρονου παίκτη λήγει σε μερικούς μήνες και οι Πίστονς είναι έτοιμοι να δεχθούν οποιαδήποτε πρόταση ανταλλαγής τους προσφερθεί εφόσον τους καλύπτει απόλυτα αγωνιστικά.

Την φετινή σεζόν ο Ρόουζ ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό και έχει προλάβει να αγωνιστεί σε μόλις 12 αγώνες μετρώντας 14.8 πόντους και 4.6 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ