21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νικολοπούλου: «Κάθε αγώνας κρύβει εκπλήξεις»

Η Εθνική ομάδα Γυναικών συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Σλοβενία και Βουλγαρία αντίστοιχα και η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για τις δυσκολίες των παιχνιδιών αλλά και τη ζεστή φιλοξενία του Ηρακλείου.

Η διεθνής παίκτρια είναι από τις πιο... παλιές στην ανανεωμένη ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού και μίλησε για τις εκπλήξεις που μπορεί να συναντήσουν στις αναμετρήσεις των «παραθύρων» ενώ παράλληλα στάθηκε στην όμορφη φιλοξενία της πόλης.

«Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό σίγουρα μας προβληματίζει. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Πρέπει να μην επηρεαστούμε όμως γι΄αυτούς τους δύο αγώνες με Βουλγαρία και Σλοβενία και να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διότι έχουμε μπροστά μας την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ του 2021» ενώ για το αγώνα με τη Βουλγαρία τόνισε:

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και κρύβει εκπλήξεις. Εμείς θα πάμε στο παιχνίδι ακολουθώντας την τακτική μας. Γνωρίζουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα που παίζει σχετικά άναρχο μπάσκετ αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι… Θα προετοιμαστούμε και με την κατάλληλη τακτική θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, μόνο η νίκη» ενώ στο τέλος ανέφερε για την φιλοξενία:

«Ευχαριστήσουμε το Ηράκλειο που μας φιλοξενεί για τα δύο αυτά παιχνίδια. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε και η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες. Είμαστε, ωστόσο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον και νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο για κάθε αθλήτρια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ