21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νικολοπούλου: «Θα το χρειαστούμε αργότερα»

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών πέτυχε με άνεση την πρώτη νίκη της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, κερδίζοντας στη Χαλκίδα την Ισλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που επιχειρεί να «παντρέψει» τις παλιές με τις νέες παίκτριες, έδειξε θετικά δείγματα γραφής, με την Αγγελική Νικολοπούλου να τονίζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε αρκετή προσήλωση σε όσα είχαν σχεδιάσει οι προπονητές από την αρχή. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα το χρειαστούμε αργότερα. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε τη συνέχεια και την επόμενη μέρα».

Η 28άχρονη γκαρντ αναφέρθηκε και στο χαρακτήρα που έδειξε η «γαλανόλευκη»: «Είχαμε διάθεση, βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε κατά πόσο μπορούμε να μείνουμε προσηλωμένες σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας στο 100%, γιατί έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια και μεγαλύτερη συνέχεια». Μίλησε και για το «νέο αίμα», συμπληρώνοντας: «Κατ’ αρχάς να καλωσορίσω κι εγώ τα νέα κορίτσια στην Εθνική Γυναικών. Είμαστε μια ομάδα που κάνει ανανέωση. Τα κορίτσια αυτά μπορεί να είναι μικρά στην ηλικία, αλλά έχουν πάρα πολύ ταλέντο. Να τις βοηθήσουμε κι εμείς να μπουν στην ομάδα, να εγκλιματιστούν και να ακολουθήσουν τους κανόνες, την πειθαρχεία και στην ταυτότητά της. Αυτά τα στοιχεία, δηλαδή, που μας χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ