22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νικητής, o κόσμoς (pics)

Ο κόσμος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Γέμισε τα γήπεδα, σε έξι διαφορετικές πόλεις της χώρας. Αγώνες-γιορτή είχαμε σε Λήμνο και Χολαργό, μαζί στην Πάτρα οι φίλαθλοι του Προμηθέα και του Περιστερίου και στη Χαλκίδα εκείνοι της Κύμης και του Ολυμπιακού.

Το Basketa.gr σας μεταφέρει, μέσω φωτογραφιών, στα εφτά κλειστά που διεξήχθησαν οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής και σας δίνει μια... γεύση από τους φιλάθλους.

«Νίκος Σαμαράς» (Μύρινα)
Το πρώτο sold out στη φετινή Basket League έλαβε χώρα στη Λήμνο, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Ήφαιστου στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου κατέκτησαν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και την πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους.

    

«Αντώνης Τρίτσης» (Χολαργός)
Ιστορικής σημασίας ήταν και ο αγώνας στο Χολαργό, με την τοπική ομάδα επίσης να αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της στην Basket League. Το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη έφθασε στη νίκη απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και με ανακοίνωσή του απένειμε σε όλους τα εύσημα: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νίκης και στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης!».

«Δημήτρης Τόφαλος» (Πάτρα)
Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Προμηθέα Πατρών για την 27η Basket League συνδυάστηκε με ήττα, αυτό που μένει όμως είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο κλειστό της αχαϊκής πρωτεύουσας, δείχνοντας πως και φέτος θα στηρίξουν δυναμικά την προσπάθεια του Μάκη Γιατρά και των παικτών του τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με την «παρθενική» συμμετοχή της ομάδας στο Basketball Champions League.

   

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» βρέθηκαν και φίλαθλοι του Περιστερίου, οι οποίοι βοήθησαν τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του να φθάσουν στο μεγάλο «διπλό» κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

«Τάσος Καμπούρης» (Χαλκίδα)
Έντονη ήταν η παρουσία των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο κλειστό της Κανήθου, στο παιχνίδι της Κύμης με τον Ολυμπιακό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες...

 

ΟΑΚΑ (Μαρούσι)
Φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και πανηγύρισαν, μαζί με το Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες του, την πρώτη νίκη στη φετινή Basket League.

Αλεξάνδρειο (Θεσσαλονίκη)
«Καυτό» ήταν το Αλεξάνδρειο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους «πρασίνους», αλλά ζήτησαν από τον κόσμο τους να συνεχίζει να τους στηρίζει.

  

«Μελίνα Μερκούρη» (Ρέθυμνο)
Εντός έδρας ήττα είχαμε και για το Ρέθυμνο, με τον κόσμο πάντως να δίνει το παρών στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ