21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νικητής ο Σεμπάλος στην πρώτη “μάχη” με τον κορονοϊό (pic)

Πριν από λίγες ημέρες ο Σέντρικ Σεμπάλος συγκλόνισε τον κόσμο του μπάσκετ, καθώς κοινοποίησε φωτογραφία του από τη ΜΕΘ νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται παλεύοντας τον κορονοϊό, όμως με νέα του ενημέρωση, ο παλαίμαχος αθλητής ενημερώνει ότι πλέον έχει ιαθεί από τον ιό COVID-19.

Mε ενημέρωσή του μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, o άλλοτε παίκτης των Σανς, Λέικερς, Μάβερικς, Πίστονς και Χιτ ενημέρωσε πως κατάφερε, μετά από πάνω από δύο εβδομάδες νοσηλείας σε απομόνωση να ξεπεράσει τον ιό του COVID-19. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί ραγδαία. Τα κατάλοιπα του ιού συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι νεοτέρας παραμένει σε ΜΕΘ διασωληνωμένος, καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει και να περπατήσει δίχως βοήθεια αλλά και παροχή οξυγόνου.

"Είμαι δίχως τον ιό COVID-19, σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας, οι οποίες με βοήθησαν. Ακόμα δεν μπορώ να αναπνεύσω, να περπατήσω ή να λειτουργήσω μόνος μου, επομένως ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω σε τηλέφωνα, καθώς είναι κουραστικό και δύσκολο να με καταλάβετε. Βγήκα από την απομόνωση, αλλά παραμένω στη ΜΕΘ, ακόμα παλεύω και ζητάω τη στήριξή σας. Να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον και προσευχηθείτε να μιλήσουμε σύντομα" ήταν το μήνυμα του άλλοτε All-Star του NBA.

https://twitter.com/cedceballos/status/1437435642644811784



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ