16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νιγηρία – ΗΠΑ 72-81: Η dream team είναι εδώ (pics)

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν για μία ακόμη φορά πως αν κάποια ομάδα δικαιούται τον τίτλο της dream team σε διάρκεια και αποτελέσματα είναι η δική τους! Η Σου Μπερντ ήταν στο τιμόνι, η Έιτζα Ουίλσον (19π., 13ρ.) και η Μπρίτνι Γκράινερ (13π. 10ρ.) έδρασαν επιθετικά και στη ρακέτα και οι ΗΠΑ έφτασαν στο 81-72 επί της Νιγηρίας.

Η Ντον Στάλεϊ είδε την ομάδα της να βρίσκεται πίσω στο σκορ (25-20) δύο λεπτά μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου. Οι φωνές της αφύπνισαν τις αθλήτριές της, οι οποία απάντησαν με ένα σερί 23-0 για να φτάσουν στο 25-43 και να τελειώσουν τον αγώνα πολύ πριν ακουστεί η κόρνα της γραμματείας.

Η Μπερντ είχε 13 ασίστ και έφτασε τις 100 στην καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γράφοντας μία ακόμη σελίδα στο χρυσό βιβλίο των επιτευγμάτων της.

Τη δική της ιστορία έγραψε μία άλλη από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως του μπάσκετ γυναικών. Η Νταϊάνα Ταουράσι με την είσοδό της στο παρκέ έφτασε τις 33 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, περισσότερους από οποιονδήποτε αθλητή και οποιαδήποτε αθλήτρια των ΗΠΑ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ