24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νετς: “Το μούσι είναι Μπρούκλιν Νετ”

Η μετακίνηση του Τζέιμς Χάρντεν από τους Χιούστον Ρόκετς "ταρακούνησε" αρκετά το ΝΒΑ χθες. Τέσσερις ομάδες εμπλεκόμενες, αρκετές μετακινήσεις, πολύ κουβέντα για τα ανταλλάγματα με το γεγονός να παραμένει αυτό που σήμερα ανακοίνωσαν οι Νετς: Ο Χάρντεν μετακομίζει στο Μπρούκλιν.

Το τιτίβισμα των Νετς ήταν χαρακτηριστικό: "Το μούσι είναι Μπρούκλιν Νετ. Καλωσόρισες στο Μπρούκλιν, Τζέιμς Χάρντεν".

Οι Νετς με την απόκτησή του προσθέτουν ένα σημαντικό "όπλο" στο ρόστερ τους, αρκεί όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα και εξωαγωνιστικά. Το σίγουρο είναι πως ο Χάρντεν μπορεί να παίζει καλά, μπορεί το ταλέντο του να αρκεί για μεγάλες εμφανίσεις, αλλά είναι εμφανές πως δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Είναι κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί στη συνέχεια.

Είναι δεδομένο επίσης πως μετά το τελευταίο θέμα που προέκυψε με την απουσία του Καϊρί Ίρβινγκ οι Νετς έχουν τα χέρια τους γεμάτα και δεν χρειάζονται ένα έξτρα πρόβλημα. Αναφορικά με τον Ίρβινγκ πάντως, ο GM της ομάδας, Σον Μαρκς τόνισε σήμερα πως "η απουσία του Κάιρι δεν είχε σχέση με την απόφαση απόκτησης του Χάρντεν" για να προσθέσει: "Μίλησα με τον Ίρβινγκ και ανυπομονεί να επιστρέψει στο παρκέ με τους συμπαίκτες του. Το πότε θα συμβεί αυτό θα εξαρτηθεί από την σχετική έρευνα που διεξάγει το ΝΒΑ και τα αποτελέσματα που θα δώσει".

Υπενθυμίζουμε πως ενώ ο Ίρβινγκ απουσίαζε από προπονήσεις και αγώνες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του και βίντεο από τα γενέθλια συγγενών του με τους παρευρισκόμενους να μην φορούν μάσκες.

Το ΝΒΑ, το οποίο για εμπορικούς λόγους δεν θέλει να απουσιάζουν οι σούπερσταρ του, αποφάσισε να ψάξει το θέμα. Θεωρείται σίγουρο πως ο Ίρβινγκ θα πρέπει να μείνει έτσι κι αλλιώς εκτός εξαιτίας των όσων αναφέρει το πρωτόκολλο υγείας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ