20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νετς: Οι παίκτες θα έχουν λόγο για τον προπονητή

Κανονικά η επιλογή προπονητή αποτελεί καθήκον του τζένεραλ μάνατζερ, φαίνεται όμως πως στους Νετς θα γίνει... ομαδική δουλειά. Όπως δήλωσε ευθαρσώς ο gm Σον Μαρκς, πριν αποφασίσει θα ζητήσει τη γνώμη των σημαντικών παικτών της ομάδας. Του Κέβιν Ντουράντ, του Κάιρι Ίρβινγκ, αλλά όχι μόνο αυτών. Και οι ΝτεΑντρέ Τζόρνταν, Σπένσερ Ντινγουίντι και Κάρις ΛαΒέρτ πιθανότατα θα έχουν λόγο.

"Θα έλεγα πως δεν θα ήταν και πολύ έξυπνο από την πλευρά μας να μην εμπλέξουμε και κάποιους σημαντικούς παίκτες μας σε αυτή την απόφαση. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τον Ντουράντ και τον Ίρβινγκ. Θα πάρουμε τη γνώμη τους όσον αφορά το τι θέλουν να έχει ένας προπονητής, τι χρειάζονται. Τα παιδιά έχουν αποδειχθεί μέχρι τώρα πολύ ειλικρινή", είπε ο Μαρκς.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Τάιρον Λου, ο Μαρκ Τζάκσον, ο Τζέισον Κιντ και ο Τζεφ Βαν Γκάντι έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι, ωστόσο πιθανότητες να μείνει έχει και ο Ζακ Βον, ο οποίος ανέλαβε το χειμώνα ως υπηρεσιακός προπονητής και οι Νετς υπό τις οδηγίες του εμφάνισαν πολύ αξιοπρεπή εικόνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ