29.7 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Νετς: Ντουράντ και Χάρντεν δεν αστειεύονται (vids)

Στη «μάχη» κορυφής στην Ανατολή, που έγινε στο «United Center», οι Μπρούκλιν Νετς εντυπωσίασαν παίρνοντας τη νίκη με 138-112 επί των Σικάγο Μπουλς.

Οι Νεοϋορκέζοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει 27π. και εννέα ριμπάουντ και τον Τζέιμς Χάρντεν 25π., εφτά ριμπάουντ και δεκαέξι ασίστ, ενώ άλλους 20π. με εφτά ριμπάουντ συνείσφερε ο Ντέιρον Σαρπ. Στα χαμηλά έμεινε ο Κάιρι Ίρβινγκ με 9π., τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Ο Ζακ Λαβίν με 22π. και έξι ασίστ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «ταύρους». Άλλους 19π. με τέσσερα ριμπάουντ είχε ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν, 16π. ο Κόμπι Ουάιτ και 14π. με πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ ο Νίκολα Βούτσεβιτς. Ο Λόνζο Μπολ τελείωσε, από την πλευρά του, με 9π., εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, διατήρησαν τη θέση τους στην κορυφή με 27-12, με τους Μπρούκλιν Νετς να παραμένουν δεύτεροι με 26-14. Τρίτοι είναι οι Μαϊάμι Χιτ, με 26-15, καθώς πέρασαν νικηφόρα από τη «State Farm Arena», 115-91 τους Ατλάντα Χοκς, χάρη στους 21π., τα εννέα ριμπάουντ και τις έντεκα ασίστ του Τάιλερ Χίρο, τους 18π. και τα δέκα ριμπάουντ του Κάλεμπ Μάρτιν, τους 13π., τα δέκα ριμπάουντ και τις έξι ασίστ του Ομέρ Γουρτσέβεν και τους 14π. των Ντάνκαν Ρόμπινσον και Γκέιμπ Βίνσεντ. Άστοχος ήταν ο Κάιλ Λάουρι με 2/9 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 8π., έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα.

Ο Τζον Κόλινς με 16π. και έντεκα ριμπάουντ ξεχώρισε για τα «γεράκια». Ο Τρέι Γιανγκ περιορίστηκε στους 15π., τους ίδιους πόντους σκόραραν και οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Ντι Άντρε Χάντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ