19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νετς: Μόνο εμβολιασμένοι στο γήπεδο

Η Νέα Υόρκη έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την πανδημία του κορονοϊού κι έτσι ο δήμαρχός της, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, έδωσε γενική εντολή για εμβολιασμό όλων όσοι θέλουν να βρίσκονται σε κλειστούς χώρας της πόλης, η οποία επηρεάζει και το μπάσκετ.

Οι Μπρούκλιν Νετς ανακοίνωσαν ήδη (και οι Νιου Γιορκ Νικς αναμένεται να ακολουθήσουν, για το «Madison Square Garden») πως μόνο εμβολιασμένοι θα μπορούν να βρεθούν στο «Barclays Center» τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τους εντός έδρας αγώνες τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα του ΝΒΑ ή να εργαστούν.

Όπως εξήγησαν οι Νεοϋορκέζοι, μέσω σχετικής ανακοίνωσής τους: «Ύστερα από εντολή του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, σύντομα θα απαιτείται από όλους τους εργαζομένους και φιλάθλους του "Barclays Center" να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από τις 13 Σεπτεμβρίου, όσοι είναι πάνω από 12 ετών, θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊου».

Το μέτρο ισχύει και για τη γυναικεία ομάδα των Νιου Γιορκ Λίμπερτι, η οποία συμμετέχει στο WNBA, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί όχι μόνο από τους εργαζομένους της εγκατάστασης και τους φιλάθλους, αλλά και τα μέλη των ομάδων. Σύμφωνα με την εντολή του Μπιλ Ντε Μπλάζιο, άλλωστε, κανείς ανεμβολίαστος δεν θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εντός του γηπέδου, ακόμα κι αν πρόκειται για παίκτη, προπονητή ή διοικητικό παράγοντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ