18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νετς: Γράφει ιστορία ο Χάρντεν, αποβλήθηκε ο Ντουράντ (vids)

Οι Μπρούκλιν Νετς νίκησαν με 117-91 τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Barclays Center», με τον Τζέιμς Χάρντεν να σημειώνει το πρώτο φετινό triple double του.

Ο 32άχρονος γκαρντ τελείωσε με 18π., δέκα ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ κι έγινε για 59η φορά «τριπλός» στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Έτσι, «έπιασε» το Λάρι Μπερντ στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας, όλων των εποχών. Επίσης, συμπλήρωσε δεκατρία triple doubles με τους Νεοϋορκέζους, που αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία τους.

https://www.youtube.com/watch?v=cEGq2rtVnFQ

Άλλους 23π. με πέντε ασίστ είχε ο Κέβιν Ντουράντ, αλλά αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου μετά την αγκωνιά στο πρόσωπο του Κέλι Όλινικ (9π.). Πρόλαβε, πάντως, να γίνει ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Μπρούκλιν Νετς με τουλάχιστον 20π. στους πρώτους επτά αγώνες της κανονικής περιόδου.

https://www.youtube.com/watch?v=IpRyFQX60jo

https://www.youtube.com/watch?v=dADWRCBeWvY

Ο Ντι Άντρε Μπέμπρι είχε, επίσης, 15π. και εφτά ριμπάουντ ο Λα Μάρκους Όλντριτζ 16π. και ο Τζο Χάρις 12π. και τέσσερις ασίστ. Από τα «πιστόνια» ο Κόρι Τζόσεφ σκόραρε 13π., ο Τζος Τζάκσον 12π. και ο Τζεράμι Γκραντ έμεινε στα χαμηλά με 5/15 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 11π. και τέσσερα ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=v8dYNzQKFmo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ