11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νετς: Έτοιμοι να «κλειδώσουν» και Χάρντεν – Ίρβινγκ (vid)

Μετά τον Κέβιν Ντουράντ, οι Μπρούκλιν Νετς θέλουν να δέσουν μακροχρόνια και τα άλλα δυο κομμάτια της "φονικής" τριπλέτας τους, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Η ομάδα του Μπρούκλιν, έδεσε πριν λίγες εβδομάδες τον Κέβιν Ντουράντ με νέο, τετραετές συμβόλαιο, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία του ακρογωνιαίου λίθου της επίθεσής της για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον General Manager των Νετς, Σον Μαρκς, με τους Χάρντεν και Ίρβινγκ να μένουν ελεύθεροι το 2022, η θέληση του συλλόγου είναι να ολοκληρωθεί σύντομα η ανανέωση και των δύο, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

"Είχαμε πολύ θετικές συζητήσεις και με τους δύο και θεωρώ ότι βοηθάει πολύ ότι αυτά τα πράγματα τα κάνουμε πρόσωπο με πρόσωπο" είπε ο Μαρκς. "Μιας και πέρασε το καλοκαίρι, θέλαμε να αφήσουμε τους ανθρώπους μας να έχουν τον δικό τους χρόνο πριν ασχοληθούμε με τα ζητήματά μας εδώ. Επομένως τώρα είμαστε ανυπόμονοι ώστε να κάτσουμε πάλι στο τραπέζι και με τους δύο και μέσα στην επόμενη και την μεθεπόμενη εβδομάδα να προχωρήσουμε αυτές τις διαπραγματεύσεις".

https://www.youtube.com/watch?v=OKvTJM7S0UE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ