17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νετζήπογλου: « Ο Άρης θέλει και πρέπει να είναι στα Playoffs» (vid)

Σύνθημα... πλέι οφ έδωσε ο Όμηρος Νετζήπογλου μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ. Ο Άρης δοκιμάζεται άυριο ( 28/04, 20:00) απέναντι στον Περιστέρι για την τελευταία αγωνιστική της Basket League διεκδικώντας την είσοδο του στα πλέι οφ. Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για την σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης και την ανάγκη του Άρη να βρίσκεται στα πλει οφ.

Ο Άρης πριν την διακοπή του πρωταθλήματος κατόρθωσε να νικήσει εντός έδρας τον Ιωνικό, αποτέλεσμα που του δίνει ελπίδες πρόκρισης στα πλεί οφ της Basket League. Οι «κίτρινοι»αντιμετωπίζουν το Περιστέρι στην αυλαία της φετινής κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ελπίζουν να εξαργυρώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση με νίκη αύριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νετζήπογλου:

«Καλησπέρα σας. Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πετύχαμε μια σημαντική νίκη στην έδρα μας επί του Ιωνικού, η οποία έδιωξε οριστικά το άγχος, που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας και πλέον έχουμε πιθανότητες να είμαστε στην πρώτη οκτάδα, που θα συνεχίσει στα πλέι οφς. Ο Άρης θέλει και πρέπει να είναι στα πλέι οφς κι αυτός είναι ο στόχος μας.

Αντίπαλός μας, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, είναι το Περιστέρι στην Αθήνα. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες, τρέχει πολύ καλά στο transition κι έχει καλούς spot up σουτέρ.

Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και να εφαρμόσουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που μας αναλογούν για τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ