13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νετζήπογλου: “Θέλω να δίνω τα πάντα όταν πατάω στο παρκέ”

Ο πρωταγωνιστής της σημερινής άνετης επικράτησης της Εθνικής Νέων απέναντι στην Ουκρανία (88-49), Όμηρος Νετζήπογλου, έκανε το ντεπούτο του με τα γαλανόλευκα, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση.  Στους 21 πόντους και 3 ασίστ σε 23'53'' σταμάτησε το κοντέρ για τον Έλληνα γκαρντ, που δε θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα με την Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 88-49 της Ουκρανίας, παρά το ότι βρέθηκε στο -6 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου: «Η αλήθεια είναι πως χαλαρώσαμε λίγο, αλλά μείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, παίξαμε ως ομάδα, βγάλαμε ενέργεια και στο τέλος πήραμε εύκολα το παιχνίδι».

Για τον ίδιο υπήρχε και η ιδιαιτερότητα της πρώτης εμφάνισης με τις «μικρές» εθνικές ομάδες: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα και είμαι πού χαρούμενος και μόνο για το γεγονός αυτό. Το αφήνω πίσω μου όμως. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι πως η νίκησε η ομάδα μας, πως νίκησε η Εθνική».

Όπως και στον Άρη όπου αγωνίζεται, έτσι και με την Εθνική Νέων Ανδρών δείχνει έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του δίνεται: «Έτσι ακριβώς! Δεν αφήνω τίποτα. Κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να παίξω, θέλω να την πιάνω από τα μαλλιά και θα δίνω το 110%. Θέλω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που πατάω στο παρκέ».

Το μπάσκετ είναι ολοφάνερο πως έχει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό του. Τι είναι γι’ αυτόν; «Είναι η ζωή μου το μπάσκετ.. Η ζωή μου…»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ