17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ την Κυριακή (26/1), σε ηλικία 41 ετών.

Το προσωπικό του ελικόπτερο έπεσε λόγω βλάβης -αφού πρώτα τυλίχτηκε στις φλόγες- λίγο έξω από το Λος Άντζελες και οι τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό -μεταξύ των οποίων και ο παλαίμαχος σούπερ σταρ- βρήκαν τραγικό θάνατο.

Αρχικά η είδηση δεν είχε επιβεβαιωθεί όμως αυτό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας και όπως είναι φυσικό έχει προκληθεί σοκ.

Ο «Black Mamba» έχει ήδη περάσει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ενώ έπαιξε στους Λος Άντζελες Λέικερς για 20 ολόκληρα χρόνια και κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, ενώ δύο φορές πήρε το βραβείο του MVP των τελικών.

Δείτε τις εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας:

Μόλις πριν από 16 ώρες ο Κόμπι είχε βγάλει το καπέλο στον Λεμπρόν Τζέιμς για τα ρεκόρ που κατέρριψε... Ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς δεν θα καταφέρει να ξαναδεί τον «Βασιλιά» να παίζει για τους αγαπημένους του Λέικερς.

Δείτε video από τις έρευνες για το μοιραίο ελικόπτερο:

Την ίδια ώρα το Twitter έχει... πέσει από τα εκατομμύρια των ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να πιστέψουν το γεγονός, ενώ διάσημες προσωπικότητες του μπάσκετ εκφράζουν ήδη τα συλλυπητήριά τους.

Τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα έχοντας ζωντανή κάλυψη.

Δείτε το video του CNN:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ