20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: O ΝτεΜάρκους Κάζινς επέστρεψε για να μείνει (vid)

Είναι κάποιοι παίκτες που η ατυχία τους χτυπάει την πόρτα και τους καταβαραθρώνει σε ένα βράδυ. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είναι ένας τέτοιος. Από χθες το βράδυ, ένας από τους καλύτερος σέντερ στη λίγκα πριν λίγα χρόνια, επέστρεψε στα παρκέ του NBA, με την ελπίδα να μην χρειαστεί να τα αφήσει σύντομα.

Ο άλλοτε all-star με τους Σακραμέντο Κινγκς και με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς πέρασε μία πολύ δύσκολη τελευταία διετία. Αφού έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους Ουόριορς, υπέγραψε με τους Λος Άντζελες Λέικερς με σκοπό να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τον Άντονι Ντέιβις, όμως η μοίρα του επιφύλλασε άλλον έναν σοβαρό τραυματισμό, αυτή τη φορά στον χιαστό, που τον οδήγησε στο να χάσει ολόκληρη τη περσινή σεζόν.

Φέτος, μετά από μία σύντομη παρουσία στο Χιούστον που τελείωσε άδοξα, ο Κάζινς βρήκε μία ακόμα ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ξανά ένας υψηλού επιπέδου παίκτης. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς του έδωσαν ένα δεκαήμερο συμβόλαιο και εχθές ο Κάζινς έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στο Λος Άντζελες, στη νίκη των Κλίπερς επί των Μπλέιζερς.

"Έχω ρίξει τεράστια δουλειά για να φτάσω ξανά σε αυτό το σημείο" θα ομολογήσει ο "Boogie" μετά το χθεσινό του ντεμπούτο με τους Clippers. "Νιώθω καλά, το σώμα μου νιώθει εξαιρετικά. Είμαι ίσως στην καλύτερη σωματική κατάσταση της καριέρας μου. Σε αυτό το σημείο, το μοναδικό θέμα είναι να βρω τη θέση μου στο παρκέ και να ενώσω τα κομμάτια, ώστε να συνεχίσω να δείχνω ότι είμαι υγιής και ότι είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο."

Ο Κάζινς έκανε ένα καλό πρώτο παιχνίδι, γράφοντας 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε μόλις 7 λεπτά συμμετοχής, και σίγουρα, θα θέλει να συνεχίσει έτσι, ώστε να κερδίσει την μονιμοποίησή του στο ρόστερ των Κλίπερς και την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

"Καταλαβαίνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, και οποια ευκαιρία μου δίνεται, σκοπεύω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο, και να έχω σε έλεγχο όσα μπορώ να ελέγξω" θα συμπληρώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=F13V9kLj5P4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ