19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Τα φιλικά ξεκινούν για… λίγους

Στο ΝΒΑ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας να διεξάγεται την Κυριακή (03/10, 22.30).

Στο «Staples Center» θα συναντηθούν οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μπρούκλιν Νετς, σε μια αναμέτρηση που θα κέντριζε το ενδιαφέρον εάν οι ομάδες παρατάσσονταν πλήρεις. Αντ’ αυτού, οι απουσίες είναι πολλές, καθώς μόνο τον Άντονι Ντέιβις -των «λιμνανθρώπων»- θα έχουν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενο οι φίλαθλοι. Βέβαια, ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει δεν αναμένεται να είναι πολύς, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν πρόκειται να ξεπεράσει το ένα δωδεκάλεπτο.

https://www.youtube.com/watch?v=OqDeurIFNMw

Οι Καλιφορνέζοι, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους το Λεμπρόν Τζέιμς, το Ράσελ Ουέστμπρουκ, τον Καρμέλο Άντονι και τον Τρέβορ Αρίζα.

https://www.youtube.com/watch?v=R4UTagNC-kk

Αντίστοιχα, από τους Νεοϋορκέζους θα απουσιάσουν ακόμα περισσότεροι παίκτες και συγκεκριμένα οι Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ, Τζέιμς Χάρντεν, Μπλέικ Γκρίφιν, Τζο Χάρις, Πάτι Μιλς και Τζέιμς Τζόνσον.

https://www.youtube.com/watch?v=swBZqFM4DWI

Ακόμα κι έτσι, πάντως, οι δύο προπονητές Φρανκ Βόγκελ και Στιβ Νας θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των υπόλοιπων παικτών, που βρίσκονται στο ρόστερ, στο πρώτο φιλικό για τη σεζόν 2021-2022.

https://www.youtube.com/watch?v=qXtA21G26Dc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ