24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Τα είδαν… τριπλά Ντόντσιτς και Γιόκιτς (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε triple double και οι Ντάλας Μάβερικς δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 123-109 τους Σαν Αντόνιο Σπερς μες στο «AT&T Center».

Οι «Μαβς» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με το Σλοβένο γκαρντ/φόργουορντ να τελειώνει με 32π., δώδεκα ριμπάουντ και δεκαπέντε ασίστ, ενώ επίσης 32π. μαζί με εφτά ριμπάουντ είχε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Τζέιλεν Μπράνσον έβαλε άλλους 17π. και ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ 15π., συν εφτά ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSA8-vRfffg

Ο Ντέβιν Βάσελ με 20π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «σπιρουνιών». Από 15π. σκόραραν οι Κέλντον Τζόνσον και Ντεζούντε Μάρεϊ και 14π. ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ.

https://www.youtube.com/watch?v=s0ev8UV3v9o

Ο Νίκολα Γιόκιτς επέστρεψε στη δράση, μετά την τιμωρία του, και με 22π., δεκαεννέα ριμπάουντ και δέκα ασίστ οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στη νίκη με 105-96 επί των Ατλάντα Χοκς στην «Ball Arena». Ο Άαρον Γκόρντον με 23π. ηγήθηκε επιθετικά των «σβόλων» και 16π. είχε ο Τζεφ Γκριν.

https://www.youtube.com/watch?v=w5krqwMAEXE

Από τα «γεράκια» ο Τρέι Γιανγκ είχε 30π., πέντε ριμπάουντ και εννέα ασίστ, ο Τζον Κόλινς 26π. και εννέα ριμπάουντ, ο Κλιντ Καπέλα ήταν «διπλός» με 14π. και δεκατρία ριμπάουντ και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς 10π.

https://www.youtube.com/watch?v=DW0YsQpTkZM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ