18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ – Ράπτορς: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπουσέ (pic+vid)

Ανακούφιση στις τάξεις των Τορόντο Ράπτορς με την είδηση για την υγεία του Μπουσέ. Ο 28χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Νετς και παρότι εκ πρώτης όψεως το χτύπημα του έμοιαζε σοβαρό τα πράγματα ήταν καλύτερα απ΄οτι περίμεναν οι άνθρωποι των Ράπτορς. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως το πρόβλημα είναι στον μηνίσκο του αριστερού του γόνατου και θα χάσει κάποια παιχνίδια.

«Άστρο» φαίνεται πως είχε ο Κρις Μπουσέ που όπως φαίνεται γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι απέναντι στους Νετς. O Mπουσέ σε μια προσπάθεια του να μπλοκάρει το lay-up του αντιπάλου του προσγειώθηκε άτσαλα και ο παίκτης των Νετς πάτησε στον αστράγαλο του 28χρονου. Ο Μπουσέ αποχώρησε υποβασταζόμενος και όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ήταν «καθαρές» δείχνοντας ενα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο του παίχτη, ο οποίος όμως δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Η ημερομηνία επιστροφής του δεν είναι σίγουρη και θα καθοριστεί σύμφωνα με την διαδικασία της αποθεραπέιας του.

Φέτος ο Μπουσέ απολαμβάνει την πιο παραγωγική χρονιά της καρίερας του μετρώντας 13,6 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1,9 τάπες ανα μέσο όρο σε 59 συμμετοχές.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1385601817053212672

https://www.youtube.com/watch?v=Rgs85g6crDw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ