23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Πρώην παίκτης του Άρη στο πλευρό του Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Πι Τζέι Τάκερ μετακομίζει στους Μιλγουόκι Μπακς και ο πρώην παίκτης του Άρη θα γίνει συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα «ελάφια» δεν μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Γι' αυτόν το λόγο άλλωστε έχουν τα μάτια τους ανοιχτά σκανάροντας την αγορά και τους διαθέσιμους παίκτες προκειμένου να ενισχυθούν. Κάπως έτσι έγινε και η κίνηση με τον Πι Τζέι Τάκερ. 

Ο 35χρονος άσος καλύπτει τόσο τη θέση «4» όσο και τη θέση «5» και φημίζεται για την ικανότητά του στην άμυνα αλλά και στα σουτ τριών πόντων ειδικά από τις γωνίες. Μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια είχε το υψηλότερο ποσοστό σε τρίποντα αλλά μόνο από τις γωνίες. Ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει από τους Χιούστον Ρόκετς στους οποίους δεν υπάρχει η προοπτική διάκρισης.

Στο παρελθόν είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2010/11 και τότε ουδείς περίμενε την εξέλιξή του. Πλέον μετράει περισσότερα από 700 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Το αντίθετο δρομολόγιο από τον Τάκερ ακολούθησαν ο Ντι Τζέι Όγκουστιν και ο Ντι Τζέι Ουίλσον, ενώ ο αναπληρωματικός φόργουορντ Τόρεϊ Κρεγκ μετακόμισε στους Φοίνιξ Σανς δίχως να υπάρξουν έμψυχα ανταλλάγματα.

Αυτή η κίνηση δυναμώνει τη φροντ λάιν των Μιλγουόκι Μπακς όμως θα χρειαστεί κι άλλη ενίσχυση στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα «ελάφια» να έχουν ακόμα δύο κενές θέσεις στο ρόστερ τους. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η προθεσμία των ανταλλαγών και στη συνέχεια θα κοιτάξουν να αποκτήσουν δύο ελεύθερους παίκτες που θα έχουν τις δυνατότητες να τους αλλάξουν επίπεδο, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Δείτε τον Τάκερ σε δράση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ