21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Περιπέτεια στον αέρα για τους Τζαζ (vid+pics)

Λαχτάρησαν στον αέρα οι Γιούτα Τζαζ, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Μέμφις. Απογειώθηκαν κανονικά, για να προσγειωθούν αναγκαστικά λίγα λεπτά μετά στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Οι «μορμόνοι», που προσγειώθηκαν ασφαλείς στο διεθνή αερολιμένα ύστερα από μόλις ένα τέταρτο της ώρας που βρέθηκαν στον αέρα, πραγματοποίησαν εν τέλει με άλλο αεροσκάφος το ταξίδι τους εν όψει του προγραμματισμένου αγώνα τους με τις «αρκούδες» στο «FedExForum» (01/04, 03.00).

 

Η εταιρία στην οποία ανήκει το αεροσκάφος, η Delta, επιβεβαίωσε πως κατά την απογείωσή του δέχθηκε επίθεση από σμήνος πουλιών, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά ο αριστερός κινητήρας. Ο πιλότος αμέσως σήμανε σήμα κινδύνου και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο, από το οποίο είχαν αναχωρήσει δεκαπέντε λεπτά πριν. «Το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα», σχολίασαν από την αμερικανική αεροπορική εταιρία.

«Τι όμορφη ημέρα!», σχολίασε ο Ρούντι Γκομπέρ, ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ και ο Τζόρνταν Κλάρκσον «προσευχήθηκαν» μέσω Twitter. Οι παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άκουσαν μια δυνατή έκρηξη κι είδαν φλόγες να ξεπετιούνται από την αριστερή πλευρά του αεροσκάφους. Ευτυχώς, η περιπέτειά τους έλαβε σύντομα τέλος, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

https://www.youtube.com/watch?v=VqBBO2PDBZo

O 24χρονος γκαρντ, πάντως, δεν ακολούθησε την αποστολή στο Μέμφις, επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ