17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: «Παραμένει Ευρώπη ο Πέτρουσεφ» (vid)

Μπορεί οι Σίξερς να επέλεξαν τον Φίλιπ Πέτρουσεφ στο δεύτερο γύρο του NBA Draft του 2021, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ταλαντούχος Σέρβος θα κάνει και το ταξίδι για τον Ατλαντικό από το φετινό καλοκαίρι.

Όπως ενημέρωσε ο Ντάριλ Μόρει, GM της ομάδας της Φιλαδέλφεια, ο Πέτρουσεφ, ο οποίος θεωρείται ένα μεγάλο κεφάλαιο για το μπάσκετ στη Σερβία, όντας μόλις 20 ετών, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει για άλλη μια χρονιά στην Ευρώπη να "χτίζει" το παιχνίδι του. Η σεζόν του νεαρού Σέρβου ήταν εξαιρετική, δείχνοντας στην Μπέμαξ, μαζί με τον συμπατριώτη του και πλέον μέλος των Σικάγο Μπουλς (τον επέλεξαν στον πρώτο γύρο του Ντραφτ του 2020) Μάρκο Σιμόνοβιτς, ότι μπορούν να ηγηθούν μίας ομάδας και φυσικά να αποτελέσουν τα νέα αστέρια του μπάσκετ της χώρας τους, και σε αυτή του την εξέλιξη ποντάρουν και οι Σίξερς.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση από NBA μέσα από τη Σάμερ Λιγκ, ο Σεπτέμβριος θα τον βρει πάλι στα πάτρια εδάφη και την Ευρώπη, όπου θα αγωνιστεί για άλλο ένα χρόνο, τουλάχιστον, σε κάποια ομάδα, είτε στη Μπέμαξ, είτε αλλού.

https://twitter.com/DerekBodnerNBA/status/1420983072401633282

Δείτε τον Φίλιπ Πέτρουσεφ σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=IeZ04X6HSQw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ