22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Ο Ντόντσιτς έκανε την αυτοκριτική του (vids)

Η εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος με τους Ντάλας Μάβερικς άφησε… πικρή γεύση στο φινάλε στο Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Τεξανοί αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τον 22άχρονο γκαρντ/φόργουορντ να βάζει στο τελευταίο ματς στο «Staples Center» 46π., έναν λιγότερο από τους 47π. του Ντομινίκ Ουίλκινς που είναι οι περισσότεροι σε έβδομο ματς πλέι οφ στην ιστορία του ΝΒΑ. Το εν λόγω ρεκόρ κρατάει από το 1988, με τους Ατλάντα Χοκς να χάνουν τότε με 118-116 από τους Μπόστον Σέλτικς στην παράταση.

«Μισώ να χάνω, αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου», δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος, που δεν κατάφερε να οδηγήσει τους «Μαβς» στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ. Οι Ντάλας Μάβερικς κατέκτησαν το 2011 τον τίτλο στο ΝΒΑ, αλλά έκτοτε δεν έχουν καταφέρει να περάσουν στα ημιτελικά της Δύσης.

https://www.youtube.com/watch?v=bVpvIQGovlw

Σε ερώτηση για το τι κατάφερε να αποδείξει με τις εμφανίσεις του στα προημιτελικά με τους Καλιφορνέζους, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε την αυτοκριτική του... «Τίποτα ακόμα! Από την ώρα που ήρθα στην ομάδα έχουμε φθάσει δύο φορές στα πλέι οφ κι έχουμε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο ισάριθμες φορές. Πληρώνεσαι για να κερδίζεις και δεν το κάναμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στην επόμενη σεζόν, να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=dJhbx2ASsQ0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ