16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Ο Κλάρκσον άδειασε τον Γκαλινάρι (vids)

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον έστειλε στο παρκέ τον Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Πολ Ριντ έκοψε εντυπωσιακά το Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ημερήσιο Top 5 του ΝΒΑ.

Μόλις τρία παιχνίδια έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά το θέαμα δεν έλειψε. Εκτός από τον 29χρονο γκαρντ των Γιούτα Τζαζ και τον 22άχρονο φόργουορντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς θέση στο βίντεο με τις πέντε πιο εντυπωσιακές φάσεις έχουν και οι Ανφέρνι Σάιμονς, Έρικ Μπλέντσο και Τζον Κόλινς.

https://www.youtube.com/watch?v=PwaJK0g0i-k

Ο Έλληνας διεθνής έκανε double double, με τους Μιλγουόκι Μπακς να κερδίζουν στην έδρα των 76ers κι εκείνον να αναφέρει σχετικά: «Φυσικά και νιώθουμε καλά που νικήσαμε. Άλλες φορές έρχεται με όμορφο τρόπο, κάποιες άλλες όχι, αλλά η νίκη είναι πάντα νίκη. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα μομέντουμ και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, κάτι που κάναμε στην τελευταία περίοδο, οπότε πήραμε τα ριμπάουντ, παίξαμε καλή άμυνα, κάναμε box out και βρήκαμε τους ελεύθερους παίκτες για να σκοράρουν».

https://www.youtube.com/watch?v=f2v8sxAy5eQ

Για την απόδοσή του πρόσθεσε ο «Greek Freak»: «Προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός και να κάνω ό,τι ακριβώς χρειάζεται, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είτε έχει να κάνει με σκορ είτε με τάπα, με ένα play, μία πάσα, οτιδήποτε. Αυτό θέλει και χρειάζεται η ομάδα από εμένα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και όπως είπα η νίκη είναι νίκη. Θέλω να μένω επιθετικός. Στην τελευταία περίοδο μείναμε όλοι ενωμένοι και νικήσαμε. Πρέπει να παίζουμε περισσότερο ενωμένοι, ειδικά όταν τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος».

https://www.youtube.com/watch?v=duxjwUGXlI0

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν:
Γιούτα Τζαζ-Ατλάντα Χοκς 110-98
Λος Άντζελες Κλίπερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 117-109



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ