18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Ο Γιάννης και η… κατάρα των πλέι οφ (vid)

Τα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ αποδεικνύονται… καταραμένα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο All Star Game της Ατλάντα.

Η επιστροφή του 26άχρονου γκαρντ/φόργουορντ στη «State Farm Arena», εκεί δηλαδή όπου έλαβε χώρα το 70ό All Star Game, συνδυάστηκε με τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Έλληνας διεθνής, που είχε αναδειχθεί MVP της μεγάλης γιορτής του «μαγικού κόσμου», αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ κι ήρθε να προσθέσει το όνομά του σε όσους έχουν χτυπηθεί από την ατυχία στα φετινά πλέι οφ.

Ήδη εννέα all star παίκτες έχουν ήδη χάσει τουλάχιστον έναν αγώνα πλέι οφ λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τους Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Κάιρι Ίρβινγκ, Καουάι Λέοναρντ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζόελ Εμπίντ, Μάικ Κόνλεϊ, Τζέιλεν Μπράουν και Κρις Πολ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πιθανότερο είναι πως θα γίνει ο δέκατος, τη στιγμή που το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν έξι all stars.

https://www.youtube.com/watch?v=Ojf-7W9qdaY

Μέχρι το τέλος της ημέρας (30/06) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους Μιλγουόκι Μπακς για την κατάσταση του «Greek Freak», αναφορικά με τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο και τη σοβαρότητά του. Αν και εξετάστηκε αμέσως από το ιατρικό επιτελείο των «ελαφιών», το οποίο ως πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για υπερέκταση, θα γνωρίζουμε περισσότερα μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί. Ελπίδα όλων είναι να μην έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις στο γόνατό του.

«Είναι στα αποδυτήρια και μίλησε στους συμπαίκτες του. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Θα πρέπει να περιμένουμε. Ιστορικά γνωρίζω πως είναι αδύνατον να τον κρατήσω εκτός παρκέ, μακριά από τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Υποθέτω πως θέλει να προσπαθήσει να αγωνιστεί και αν όχι, να κάνει τους συμπαίκτες του να καταλάβουν πως είναι δίπλα τους», ανέφερε μετά το ματς ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στον πέμπτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ στο «Fiserv Forum» (02/07, 03.30).

https://www.youtube.com/watch?v=pBoxDMk2AsY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ