19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Ο Αφρικανός Γιάννης και το Top 10 (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε τρικλοποδιά από τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον κι εξήγησε πως όταν κάποιος του επιτίθεται επίτηδες, τότε εκείνος αντιδράει.

«Μου έβαλε τρικλοποδιά επίτηδες ή όχι; Έτσι ένιωσα, επειδή το πόδι του ήρθε με φόρα. Ήμουν εκνευρισμένος, επειδή ήταν επικίνδυνη ενέργεια, αφού ετοιμαζόμουν να τρέξω. Παίζει σκληρά και σέβομαι κάθε αντίπαλό μου, αλλά είμαι Αφρικανός, εάν έρθεις εναντίον μου θα έρθω εναντίον σου, ειδικά εάν πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Δείτε, εδώ, την τρικλοποδιά του Πι Τζέι Ουάσινγκτον στο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν των Σάρλοτ Χόρνετς μες στο «Spectrum Center», με τον 26άχρονο γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» να προσθέτει: «Προσωπικά θέλω να κερδίζω. Είμαι νικητής και παίζω σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Εάν οι συμπαίκτες μου είναι σε καλό σημείο και βγάζουν καλές συνήθειες, παίζουν άμυνα και ακολουθούμε το πλάνο είμαι χαρούμενος. Δεν κοιτάω το αποτέλεσμα. Όταν βλέπω τους πάντες να ακολουθούν το πλάνο, αμυνόμαστε σωστά και παίρνουμε ριμπάουντ, είμαστε στο σωστό σημείο πνευματικά, τότε ξέρω ότι είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος».

Οι «σφήκες» είχαν νικήσει φέτος δύο φορές τους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Έλληνα διεθνή να προσθέτει: «Μας είχαν νικήσει δύο φορές και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι απέναντί τους. Θέλαμε να βάλουμε τον εαυτό μας σε θέση να νικήσουμε κι είχαμε κίνητρο».

https://www.youtube.com/watch?v=5SoTg7S3q18

Ο «Greek Freak» τελείωσε με 29π., δώδεκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στο Top 10 του ΝΒΑ, στο οποίο κυριαρχεί ο συμπαίκτης του Τζρου Χόλιντεϊ και ακολουθούν ο Μάιλς Μπρίτζες με τριπλή παρουσία και οι Καρλ-Άντονι Τάουνς, Κέλι Όλινικ, Λούκα Ντόντσιτς, Άντονι Έντουαρντς, Τζο Χάρις και Πέιτον Πρίτσαρντ.

https://www.youtube.com/watch?v=0thgdtCCffM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ