23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Οριακά Κλίπερς και Τίμπεργουλφς (vids)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς αποδείχθηκαν ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών στο φινάλε και πήραν τη νίκη με 103-102 επί των Ντένβερ Νάγκετς στο «Staples Centrer».

Στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων, πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, οι Καλιφορνέζοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Πολ Τζορτζ, Καουάι Λέοναρντ, Νικολά Μπατούμ, Σερτζ Ιμπάκα, Μάρκους Μόρις και Τζέισον Πρίστον, με τον Τέρανς Μαν να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ τους με 14π., ενώ είχε και οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ. Ο Μπράντον Μπόστον έβαλε άλλους 10π., ο Τζορτζ Κινγκ 12π. και ο Λουκ Κενάρντ 9π. μαζί με τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=n4Z2X8GLaiY

Οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Ουίλ Μπάρτον και Ταρίκ Μπλακ δεν έπαιξαν για τους «σβόλους», για τους οποίους 23π. και εφτά ριμπάουντ είχε ο Μάικλ Πόρτερ Τζ. και 19π. με τέσσερα ριμπάουντ ο Νασόν Χάιλαντ.

https://www.youtube.com/watch?v=z0i0MOOdBic

https://www.youtube.com/watch?v=2lwUKdIyDJM

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς επίσης δυσκολεύτηκαν, αλλά έκαμψαν την αντίσταση των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 117-114 στο «Target Center», χάρη στους 19π. του Ντι Άντζελο Ράσελ, τους 15π., τα εφτά ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ του Καρλ-Άντονι Τάουνς και τους 13π. του Ναζ Ριντ.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον και ο Γιόνας Βαλαντσίουνας έμειναν εκτός από πλευράς «πελεκάνων», με το Νικέιλ Αλεξάντερ Ουόκερ να έχει 22π., τον Τρέι Μέρφι 21π. και έξι ριμπάουντ και τον Μπράντον Ίνγκραμ 14π.

https://www.youtube.com/watch?v=5ijI-OZXxto



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ