19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Μπακς σαν να λέμε Χιτ (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το 3-2 στην έδρα των Φοίνιξ Σανς κι έγιναν η πρώτη ομάδα ύστερα από δεκαπέντε χρόνια που έκανε την ανατροπή από το 0-2.

Τα «ελάφια» κέρδισαν στην «Phoenix Suns Arena» και απέχουν πλέον μόλις μία νίκη από τον τίτλο στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ. Τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ αρχικά είχαν χάσει στα πρώτα δύο παιχνίδια τους, είχαν σημειώσει και στα πλέι οφ του 2006 οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι μάλιστα αναδείχθηκαν πρωταθλητές με 4-2 απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς.

https://www.youtube.com/watch?v=_MgR4_GMHxw

Γυρίζοντας το χρόνο ακόμα πιο πίσω, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επίσης είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0 το 1977, αλλά πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 4-2, ενώ την ανατροπή είχαν κάνει και το 1955 οι Φορτ Ουέιν Πίστονς, που από το 0-2 έκαναν το 3-2 κόντρα στους Σίρακιουζ Νάσιοναλς, αλλά τελικά έχασαν με 4-3.

https://www.youtube.com/watch?v=tjLpLMnpTPk

Στο Top 5 του πέμπτου τελικού στην «Phoenix Suns Arena» κυριαρχεί, φυσικά, το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το κλέψιμο του Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ διπλή παρουσία έχει ο Ντέβιν Μπούκερ και από μία οι Τζο Κράουντερ και Πι Τζέι Τάκερ.

https://www.youtube.com/watch?v=HQZXeUJ1m9I



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ