23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Μακ Κόλουμ αντί Πολ στην Ένωση Παικτών

Αλλαγή… σκυτάλης είχαμε στην προεδρία της Ένωσης Παικτών ΝΒΑ, με το Σι Τζέι Μακ Κόλουμ να παίρνει τη θέση του αποχωρήσαντα Κρις Πολ.

O 36άχρονος γκαρντ των Φοίνιξ Σανς αποφάσισε να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ύστερα από δύο θητείες, τετραετούς διάρκειας. Ο 29χρονος γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κέρδισε την εμπιστοσύνη των ΝΒΑers κι έτσι συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία που έγινε, με αποτέλεσμα να αναλάβει αυτός -έως το 2024- τα «ηνία» της NBPA, στην οποία ήταν αντιπρόεδρος τα τελευταία τρία χρόνια. Τη θέση του στην εκτελεστική επιτροπή παίρνει, πλέον, ο Γκραντ Ουίλιαμς των Μπόστον Σέλτικς.

«Η επιστροφή του Σι Τζέι είναι ανεκτίμητης αξίας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε τελευταία», ανέφερε σχετικά η εκτελεστική διευθύντρια, Μισέλ Ρόμπερτς, η οποία έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία της να παραιτηθεί έως το τέλος του έτους, οπότε θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης της. «Είμαι ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία που μου δίνεται. Ο Κρις έκανε απίστευτη δουλειά τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενισχύοντας τη φωνή των παικτών στο σύνολό τους. Ανυπομονώ να αναλάβω αυτόν το ρόλο», επεσήμανε ο Μακ Κόλουμ.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα διατήρησε τη θέση του ως πρώτος αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας και ταμίας συνεχίζει ο Χάρισον Μπαρνς, αντιπρόεδροι οι Μπίσμαν Μπιγιόμπο, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Κάιρι Ίρβινγκ και Γκάρετ Τεμπλ, ενώ -όπως προείπαμε- στην εκτελεστική επιτροπή προστέθηκε το όνομα του Γκραντ Ουίλιαμς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ