17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Θρήνος για τον Σκότι Πίπεν (pics)

Θρήνος στην οικογένεια Πίπεν μετά τον άδικο χαμό του πρωτότοκου γιού της. O Σκότι Πίπεν ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για την απώλεια της οικογένειας. Οι λόγοι του χαμού του Άντρον δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Σοκ στον μπασκετικό κόσμο μετά την ανακοίνωση του θρύλου των Σικάγο Μπούλς Σκότι Πίπεν ότι έχασε το παιδί του. Ο Πίπεν γνωστοποίησε την είδηση της απώλειας του πρωτότοκου γιού του δίχως να αναφέρει την αιτία θανάτου. Παρολαυτα ανέφερε οτι ο γιός του έπασχε απο χρόνιο άσθμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πίπεν:

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να μοιραστώ πως χθές, αποχαιρέτησα για τελευταία φορά τον πρωτότοκο γιό μου Άνρτον. Οι δύο μας είχαμε κοινή αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις αναφορικά με αυτό». Συνεχίζοντας, «Ο Άντρον έπασχε απο χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πραγματικά πιστεύω οτι θα αγωνιζόταν στο ΝΒΑ. Ποτέ δεν το άφησε να τον αποθαρρύνει, παρέμενε θετικός και δούλευε σκληρα, και είμαι πολύ περήφανος για τον άτομο που γινόταν.

«Σας παρακαλώ να έχετε στην σκέψη και στις  προσευχές σας τόσο την μητέρα του, Κάρεν, όσο και όλους τους φίλους και την οικογένεια του. Μια ευγενική ψυχή χάθηκε τόσο νωρίς. Σε αγαπώ γιέ μου, αναπαύσου εν ειρήνη μέχρι να συνατηθούμε ξανά». Ήταν τα σπαρακτικά λόγια του Σκότι Πίπεν.

https://twitter.com/ScottiePippen/status/1384183458885357576

https://twitter.com/ScottiePippen/status/1384184046998016012



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ