23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΒΑ: Εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και με τους Μαβς (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντάλας Μάβερικς (9/4, 04.00) για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και γι' αυτόν το λόγο δεν θα είναι στη διάθεση του Μάικ Μπούντενχολζερ. Ο «Greek Freak» ταλαιπωρείται καιρό από αυτόν τον τραυματισμό και δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί να επιστρέψει. Άλλωστε τα πάντα για ακόμα μία σεζόν θα κριθούν στα πλέι οφ.

Εκεί θα βρίσκονται σίγουρα οι Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα από πέρσι. Τότε είχαν αποκλειστεί στη «φούσκα» του Ορλάντο στους ημιτελικούς της Ανατολής. Μάλιστα είχαν πέσει θύματα των Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι έφτασαν μέχρι τους τελικούς και ηττήθηκαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς.

Όπως γίνεται κατανοητό, η απουσία του Γιάννη κάνει πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Ουισκόνσιν. Κι αυτό διότι μπορεί φέτος να μην βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου -μετά τις δύο κατακτήσεις που προηγήθηκαν- ωστόσο παραμένει αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Πάντως και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει κάποιος συμπαίκτης του να βγει μπροστά για να καλύψει το τεράστιο κενό, κάτι που τις προάλλες είχε κάνει ο αδερφός του Θανάσης.

Την ίδια στιγμή οι Ντάλας Μάβερικς με τον Λούκα Ντόντσιτς στη σύνθεσή τους κι ανεβάζοντας την απόδοσή τους τις τελευταίες εβδομάδες, φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ