21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Ανατρεπτικοί Κλίπερς και Πίστονς, «τριπλός» ο Χάρντεν (vids)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς βρέθηκαν στο -13, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν, επικρατώντας με 120-116 των Μπρούκλιν Νετς μες στο «Barclays Center».

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψαν οι Καλιφορνέζοι χάρη στους 27π. του Έρικ Μπλέντσο, τους 19π. των Τέρανς Μαν και Ρέτζι Τζάκσον και τους 14π., τα οκτώ ριμπάουντ και τις πέντε ασίστ του Αμίρ Κόφι.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε triple double με 34π., δώδεκα ριμπάουντ και δεκατρείς ασίστ, ο Κέβιν Ντουράντ τελείωσε με 28π. και εννέα ριμπάουντ, ο Πάτι Μιλς με 17π. και ο Νικ Κλάξτον με 13π. και δέκα ριμπάουντ για τους Νεοϋορκέζους.

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς από το -17 έστειλαν την αναμέτρηση κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς στην παράταση κι εν τέλει την κέρδισαν με 117-116 με σουτ του Σάντικ Μπέι (21π., 17 ριμπάουντ). Ο Κέλντον Τζόνσον (12π., εφτά ριμπάουντ) είχε την ευκαιρία να κάνει νέα ανατροπή, για να φύγουν νικητές από τη «Little Caesars Arena» τα «σπιρούνια», αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε 105-105, με μία εύστοχη βολή του Τζόνσον. Ακολούθησαν άστοχα σουτ του τελευταίου και του Μπέι.

Ο Χαμιντού Ντιάλο με 34π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «πιστονιών» με 34π. κι είχε ακόμα δεκατέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και πέντε κλεψίματα. Ο Λούκα Γκάρτζα ήταν «διπλός» με 20π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ και ο Κάσιους Στάνλεϊ σκόραρε 19π. 

Ο Μπριν Φορμπς με 27π. και εφτά ριμπάουντ, ο Ντέρικ Ουάιτ με 18π. και δεκατέσσερις ασίστ, ο Τζέικομπ Πόελτλ με 15π., δώδεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Ντέβιν Βάσελ με 19π. ξεχώρισαν για τους φιλοξενουμένους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ