25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Να συνεχιστεί το σερί…

Η χθεσινή (18/10) ημέρα ήταν εξαιρετική στοιχηματικά καθώς πέρασαν και οι τρεις επιλογές, με βάση πάντοτε τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν φυσικά οι αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο ποντάροντας σε όλα κι ακολουθώντας σύστημα 3-4.

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίξει με την Μπασκόνια. Η «ομάδα του Λαού» ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή διοργάνωση περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα της Μπάμπεργκ, ενώ οι Βάσκοι έχασαν από τον Ολυμπιακό στα Δύο Αοράκια. Θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων με τέσσερις ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Με το σύνολο πόντων θα ασχοληθούμε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ. Οι «πράσινοι» κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξαν να βρίσκουν επιθετικό ρυθμό. Με τη βοήθεια του κόσμου τους αναμένεται να σκοράρουν αρκετά, ενώ οι πρωταθλητές Γερμανίας θα ακολουθήσουν μέχρι ενός σημείου. Θα ποντάρουμε στο over 152,5.

Η τρίτη επιλογή μας αφορά το ματς της Αρμάνι Μιλάνο με τη Φενέρμπαχτσε. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν μπει καθόλου καλά στη σεζόν κι έχουν... προλάβει να χάσουν από Μάλαγα κι Εφές. Από την άλλη, το συγκρότημα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έδειξε καλά δείγματα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Εδώ θα ρισκάρουμε πηγαίνοντας στον άσο με πλεονέκτημα 3,5 πόντων.

Τέλος, στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πρόβλεψη σημείου μοιάζει και είναι επίφοβη. Θα προτιμήσουμε το over 175,5 μια και οι επιθέσεις αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (-3,5) - Μπασκόνια   1    1,90

 Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ over 152,5  1,95

Μιλάνο (+3,5) - Φενέρμπαχτσε   1    1,91

Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας  over 175,5   1,87

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ