23.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Να περάσει ο επόμενος! (vid)

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς νίκησαν 109-102 τους Τορόντο Ράπτορς κι έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκρισή της στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας

Η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς δεν είχε ούτε σε αυτήν την αναμέτρηση διάθεση για... αστεία και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της. 

Μετά από την άνετη πρόκριση του πρώτου γύρου κόντρα στην Ιντιάνα οι πρωταθλητές «σκούπισαν» και τους Καναδούς και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς της Ανατολής από το ζευγάρι των Μπόστον Σέλτικς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Βοστώνης, τότε οι Καβς θα έχουν μειονέκτημα έδρας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο «Βασιλιάς» για μία ακόμα φορά ήταν απολαυστικός κι ολοκλήρωσε το ματς με 35 πόντους, εννιά ριμπάουντ κι έξι ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κάιρι Ίρβινγκ με 27 πόντους.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σερτζ Ιμπάκα, αλλά οι 23 πόντοι που σημείωσε δεν ήταν αρκετοί. Πολύ καλή παρουσία και από τον άλλοτε παίκτη του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ ο οποίος έκανε νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ