25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης

Ο Άρης υποδέχεται τη Βόννη (19.30, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Basketball Champions League και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του γκρουπ του.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έπειτα από τις τρεις πρώτες «στροφές» στη φάση των ομίλων έχει καταφέρει να πετύχει δύο νίκες, ενώ έχει υποστεί μία «βαριά» ήττα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίμπουρκ (99-70).

Την Κυριακή (29/10) οι «κίτρινοι» έχασαν εύκολα από τον Ολυμπιακό στο γήπεδό τους, όμως έχουν ήδη αφήσει πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλοντας να προχωρήσουν άμεσα παρακάτω.

Σίγουρα απών θα είναι ο Γιάννης Αθηναίου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κάιλ Γουίβερ. Ο Αμερικανός δέχτηκε μία γονατιά και αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα. Ο Γιαννάκης σκοπεύει να τον περιμένει αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος.

Στον αντίποδα, οι Γερμανοί έφτασαν στη Θεσσαλονίκη αποτελώντας μία από τις πέντε ομάδες της διοργάνωσης που δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν ούτε μία νίκη μέχρι τώρα. Η δεδομένη έλλειψη άγχους τους καθιστά επικίνδυνους, όμως στο γήπεδό του ο Άρης έχει πάντα τον πρώτο λόγο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ