15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Να μη σου τύχει τέτοιος αντίπαλος (vids+pics)

Η απομόνωση στο σπίτι, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που διέκοψε το Basketball Champions League και κάθε άλλη δραστηριότητα, οδήγησε το δημοσιογράφο Ιγκόρ Τσούρκοβιτς στο να το ρίξει στα παιχνίδια. Όχι, όμως, μόνος του.

Στον αρθρογράφο του BCL και της FIBA αρέσει ο υψηλός ανταγωνισμός και για αυτό έψαξε και βρήκε τους καλύτερους παίκτες σε μερικά από τα πιο κλασικά παιχνίδια και τους παρουσίασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

«Σκορ 4»: Μαρτσελίνιο Χουέρτας
Στο γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι απαιτείται να επιδείξεις εξυπνάδα, εμπειρία, γρήγορη σκέψη, προνοητικότητα, συγκέντρωση και όλα αυτά ταυτόχρονα. Ο 36άχρονος γκαρντ της Τενερίφης συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω. Θα σας τελειώσει σε πέντε κινήσεις.

«Scrabble»: Λίνος Χρυσικόπουλος
Θέλει και ρώτημα γιατί; Δείτε το επώνυμο του 27χρονου φόργουορντ της ΑΕΚ και θα καταλάβετε, μόνο από αυτό, πόσους πόντους θα σας δώσει.

«Guitar Hero»: Βίτορ Μπενίτε
Το παιχνίδι, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2005, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε κάποιες χώρες. Δεν γνωρίζουμε εάν το παίζει και ο Κουβανός γκαρντ της Σαν Πάμπλο Μπούργος, σίγουρα όμως εάν το ξεκινήσει δύσκολα θα χάσει με τέτοιο ταλέντο που έχει στην κιθάρα.

https://www.youtube.com/watch?v=4cxbDCqW1sw

«Trivial Pursuit»: Πάβελ Πούμπρλα
Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ της Νίμπουρκ δείχνει άνθρωπος που γνωρίζει πολλά. Ο Ιγκόρ Τσούρκοβιτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του στο Πεκίνο και κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερο να μην τον αντιμετωπίσει σε παιχνίδι γνώσεων.

«Jenga»: Κάιλ Ουίλτζερ
Ο Καναδός φόργουορντ της Τουρκ Τέλεκομ, των 2,08μ., φαίνεται πάντα ψηλότερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και δύσκολα πέφτει κάτω, όπως κι αν τον παίξεις. Ρωτήστε και τον Αμάρ Σιλά για αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=2wlHj8Rw2mU

«Twister»: Τσιρλίντερ της Νίζνι Νόβγκοροντ
Χρειάζεται κάποια επεξήγηση, νομίζετε;..

«Pictionary»: Τρίγκβι Χλίνασον
Ο 22άχρονος σέντερ της Σαραγόσα άργησε αρκετά να ασχοληθεί με το μπάσκετ, αφού ζώντας σε ένα απομονωμένο χωριό της Ισλανδίας συνήθιζε να περνάει την ημέρα του κουρεύοντας πρόβατα, μαζεύοντας σανό και κάνοντας snowmobile, αντί να βρίσκεται εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Όταν ο καιρός επιδεινωνόταν απλώς έμενε σπίτι, μην μπορώντας να πάει οπουδήποτε, κι έπαιζε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Έμπειρος σε κάθε είδους επιτραπέζιο παιχνίδι, καλύτερα να μην τον βρεις στο δρόμο σου.

«Uno»: Αξέλ Ζουλιέν
Ο 27χρονος γκαρντ της Ντιζόν είναι… ύπουλος, γεμάτος τεχνάσματα, μπορεί παράλληλα να σκοράρει, να κλέψει την μπάλα και να δώσει ασίστ. Πάντα θα βρει τρόπο να σε αιφνιδιάσει, ακόμα και στο κλασικό παιχνίδι καρτών.

«Risk»: Σεβόν Τόμπσον
Γεννήθηκε στην Τζαμάικα, έζησε στις ΗΠΑ κι εν συνεχεία στον Καναδά, την Τουρκία και τώρα στο Βέλγιο, ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Παγκόσμιες Υποθέσεις. Ο 26άχρονος σέντερ της Οστάνδης δείχνει σαν να αντιμετωπίζει το μπάσκετ ως ένα μέρος του πλάνου του να κατακτήσει τον κόσμο. Καλύτερα να τον αποφύγεις.

«Monopoly»: Χάποελ Ιερουσαλήμ
Έχοντας χάσει μόλις ένα παιχνίδι στην έδρα του σε διάστημα ενός έτους το ισραηλινό συγκρότημα δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια εάν κάνεις το λάθος και πέσεις πάνω στην ιδιοκτησία του. Έχει «χτίσει» περιουσιακά στοιχεία όπως οι Σέλβιν Μακ, Τζον Χόλαντ και Εμάνουελ Τέρι κι έχοντας και για χορηγό μια τράπεζα το μονοπώλιο φαντάζει αναπόφευκτο. Το ίδιο και η ήττα (σου).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ