26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε…

Ηταν 20 Απριλίου του 2017, όταν μετά από μια συνεδρίαση στον ΕΣΑΚΕ είχαν υπάρξει χαμόγελα και (ημι)επίσημες εξαγγελίες. Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί μεταξύ των εταίρων, η προοπτική της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών του πρωταθλήματος φαινόταν να... ζωντανεύει. Οι τρεις του Cosmote, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν αφήσει να εννοηθεί, τουλάχιστον έτσι είπαν οι παρόντες, ότι μόλις έληγε η υπάρχουσα σύμβασή τους θα ξανάμπαιναν στην ομαδική διαπραγμάτευση για να ανέβουν τα ποσά και να αυξηθούν τα έσοδα των αδύναμων.


Στις 24 Απριλίου 2018, πριν από λίγες ημέρς δηλαδή, όλα τα ΜΜΕ φιλοξένησαν το δελτίο τύπου με την επίσημη ανακοίνβση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΑΕ ΑΕΚ με την Cosmote TV μέχτι το 2021. Κίνηση λογική για την τηλεόραση που έκλεισε ένα μεγάλο brand name με την ομάδα να βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο. Λογική και για την ΑΕΚ που εξασφάλισε ένα έσοδο που πορφανώς την ικανοποιεί.


Η είδηση βέβαια, έχει και προέκταση. Την κεντρική διαχείριση... να ζήσουμε να την θυμόμαστε. Και τώρα μπορεί όλοι να ασχολούνται με την έκβαση του συναρπαστικού φινάλε του πρωταθλήματος, όμως, όταν αυτό τελειώσει θα αρχίσουν τα ζόρια που θα είναι και μεγάλα. Ηταν πολύ καλό για να είναι και αληθινό το ότι οι ισχυορί θα νοιάζονταν για τους πληβείους. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ