32.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Να βοηθήσω τον Άρη να κερδίζει»

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν λίγα λεπτά ο Άντουαν Σκοτ, η τελευταία κίνηση του Άρη πριν την τελική ευθεία του φετινού Πρωταθλήματος και μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Ζέρμεν Τέιλορ που φεύγει άπραγος.

 

Ο Σκοτ ήρθε προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε αποχωρώντας ο Μάικλ Τζένκινς και δήλωσε έτοιμος να μπει άμεσα στο παρκέ. Οι επιτελείς του Άρη «τρέχουν» τις απαραίτητες διαδικασίες και είναι πιθανό ο Αμερικανός να συμπεριληφθεί στη 12άδα της ομάδας για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, έστω και αν δεν κάνει ούτε μία προπόνηση μαζί της.

 

Όσο για τις πρώτες δηλώσεις του; «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, είχα μια περιπέτεια με τις αποσκευές μου και δεν πρόλαβα να μάθω πολλά. Γνωρίζω κάποιους παίκτες όμως που παίζουν εδώ όπως τον Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού, θα μάθω πάντως περισσότερα τις επόμενες μέρες».

 

Γι’ αυτά που θα δώσει στον Άρη: «Είναι μια πρόκληση για μένα. Δεν θέλω όμως να υπερβάλλω, γιατί η σεζόν είναι σε κρίσιμο σημείο. Πρέπει να μάθω την ομάδα και να τη βοηθήσω να κερδίζει».

 

 

 

Περιγράφοντας το αγωνιστικό του στιλ, είπε: «Η φινλανδική λίγκα ήταν καλή και τα πήγα καλά αλλά νομίζω μπορώ εδώ να εξελιχθώ περισσότερο και κυρίως να πάρω νίκες. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες που παίζουν στο «low post» οπότε πιστεύω ότι θα έχω ευκαιρίες για να βοηθήσω με το μακρινό σουτ».

 

Όσο για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν σε ένα υψηλότερο επίπεδο: «Είμαι έτοιμος. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι. Δεν έρχομαι όμως για να μπερδέψω την ομάδα αλλά για να τη βοηθήσω».

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ