17.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Να βγάλουμε το κεφάλι μας πάνω από τη γραμμή…»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας είχε ένα καλό λόγο να χαμογελάσει σήμερα, βλέποντας την ομάδα του όχι μόνο να παίρνει μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη, αλλά και πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα στο σουτ και στις βολές, αλλά και στην άμυνα, απέναντι σε μια ομάδα που στο σετ παιχνίδι είνα πολύ καλή και κάνει μια εξαιρετική χρονιά φέτος. Αισθανόμστε άνετα στο γήπεδό μας, όπου κάναμε δύο κακές ήττες με τα Τρίκαλα και τον Προμηθέα Πάτρα. Το νούμερο ένα είναι να κρατάς την έδρα σου αλώβητη. Εμείς δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βγάλουμε το κεφάλι μας πάνω από τη γραμμή που λένε με σιγουριά. Θα πρέπει να πάρουμε αυτό το εκτός έδρας αποτέλεσμα. Έχουμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, δύσκολα μεν, αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος. Κάναμε μία καλή εμφάνιση που μας κρατάει ζωντανούς, χωρίς όμως να μας δίνει κάτι παραπάνω. Έχουμε καλή ψυχολογία, νιώθουμε άνετα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η βασική εντολή που είχαν οι παίκτες για το παιχνίδι ήταν να μην πάμε σε αργό tempo, αλλά να παίξουμε με γρήγορο ρυθμό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες με Προμηθέα, Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε καλή ψυχολογία, η ατμόσφαιρα είναι καλή, η διοίκηση είναι δίπλα μας, θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα χαρούμε. Το ότι χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι. Από την άλλη όμως, έχουμε μπροστά μας τον Άρη και την Κύμη. Το παιχνίδι με την Κύμη εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα για τη συνέχεια και αν η τύχη είναι στα χέρια μας θα παλέψουμε και ενάντια στον Άρη. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, να έχουμε απόδοση και συγκέντρωση και όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω".

O προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, αφού είπε το αυτονόητο, πως «το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο», πρόσθεσε: «Μπήκαμε στο δεύτερο μισό κάνοντας μία μεγάλη προσπάθεια, επιστρέψαμε, αλλά εκεί στους οχτώ πόντους, ο Απόλλωνας βρήκε μεγάλα σουτ και παράλληλα έγιναν κάποια πράγματα αρνητικά για εμάς. (σ.σ Μιλώντας στη Nova ο Λυκογιάννης αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο αντιαθλητικό και την τεχνική ποινή που δέχθηκε η ομάδα του στο σημείο αυτό). Ο Απόλλωνας κέρδισε δίκαια το παιχνίδι και ήταν καλύτερος. Δεν έχω εξήγηση για το γεγονός ότι δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε. Το είχαμε συζητήσει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι δεν πείσαμε τους παίκτες μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια».

Ο Στίβεν Μπαρτ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του Απόλλωνα, αν όχι ο κορυφαίος, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως όλα άλλωστε. Το δουλεύαμε αυτό το παιχνίδι, σαν να ήταν τελικός. Και στα επόμενα παιχνίδια θέλουμε να παίξουμε όπως σήμερα, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Ο Γιάννης Γεωργαλλής τόνισε: «Το τελικό αποτέλεσμα είναι η εικόνα της αναμέτρησης. Φάνηκε πως ο Απόλλωνας ήθελε περισσότερο το αποτέλεσμα. Βρήκε ρυθμό, είχε μεγάλα σουτ και αυτοπεποίθηση. Εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο του!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ