17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ναύαρχος Βότσης : Πήρε Καραγιαννάκη, Αγριόπουλο και Αγάθο

Τρεις ακόμη κινήσεις πραγματοποίησε ο Ναύαρχος Βότσης, ο οποίος συμφώνησε με τους Ανδρέα Καραγιαννάκη (pic), Πρόδρομο Αγριόπουλο και Αλέξανδρο Αγαθό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε με αυτό τον τρόπο την ενίσχυση της, θέλοντας να παρουσιάσει ένα θετικό πρόσωπο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά :

«Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τρεις ακόμα  καλαθοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Καραγιαννάκη Ανδρέα, Αγριόπουλο Πρόδρομο και Αγαθό Αλέξανδρο.

Ο Ανδρέας Καραγιαννάκης έχει κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έφηβων επίσης έχει υπάρξει αθλητής του ΠΚ Νεάπολης (Γ΄ Εθνική), ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Κ20 με την ίδια ομάδα, του Πολύγυρου (Γ΄ Εθνική), της Γέφυρας (B΄ Εθνική), του Ζέφυρου (Γ´ εθνική ) και του Πολύγυρου (Β´ εθνική).

Ο Πρόδρομος Αγριόπουλος έχει υπάρξει μέλος του Αχιλλέα Θερμαϊκού από το 2006 έως το 2017, του Αστέρα Πλαγιαρίου 2017-18 ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Ο Αλέξανδρος Αγαθός ήταν αθλητής του Φαίακα έως το 2018, το 2019 αγωνίστηκε στο Σουηδικό πρωτάθλημα ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου.

Η διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται ότι καλύτερο στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ