18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νας: «Από τους αγαπημένους μου παίκτες όλων των εποχών ο Ίρβινγκ»

Ο Στιβ Νας ανέλαβε κι επίσημα τις τύχες των Μπρούκλιν Νετς για την επόμενη τετραετία και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του αποθέωσε τον νέο του παίκτη, Κάιρι Ίρβινγκ.

Την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Κάιρι Ίρβινγκ έδειξε ο Στιβ Νας τόσο για τις ικανότητές του πάνω στο παρκέ αλλά τόσο και για την κοινωνική συνεισφορά του. Δεν φοβήθηκε ο νέος τεχνικός των Νετς να τον συγκαταλέξει ανάμεσα στους αγαπημένους του παίκτες και σίγουρα αυτό τιμάει ιδιαίτερα τον Ίρβινγκ αν συνυπολογίσουμε ότι αυτά τα λόγια έρχονται από τα χείλη ενός εκ των κορυφαίων παικτών που αγωνίστηκαν στη θέση του πλέι μέικερ.

«Ο Καϊρί είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες όλων των εποχών. Είναι ιστορικού επιπέδου οι δυνατότητές του. Είναι καλός δημιουργός. Χαίρομαι που θα τον κοουτσάρω. Έχουμε σχέση από τότε που ήταν ρούκι. Μιλήσαμε πριν έρθω εδώ. Νιώθω ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε και θα τον γνωρίσω ακόμα καλύτερο, γιατί είναι σπουδαίος άνθρωπος. Έχει κάνει αξιοπρόσεκτα πράγματα για το WNBA και την καταπολέμηση της κοινωνικής αδικίας. Τον θαυμάζω. Προσπαθεί να βοηθήσει τους άλλους και δείχνει τι άνθρωπος είναι. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ