14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ναούμης και Φλιάτης για Καβάλα

Τις πρώτες τις πινελιές αρχίζει να βάζει στο φετινό του ρόστερ ο Ανδρέας Καραπιπερίδης, έχοντας υπόψη του αθλητές που μπορούν να βοηθήσουν στο ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «proininews.gr», η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους Σωκράτη Ναούμη και Γιώργο Φλιάτη. Ο 21χρονος γκαρντ, Σωκράτης Ναούμης ξεκίνησε το μπάσκετ στο Αγρίνιο και τον Πήγασο για να συνεχίσει σε ΑΟ Αγρινίου (Γ' Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας όπου με την Εφηβική ομάδα πήρε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ και την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Στη συνέχεια ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πατρών αλλά δόθηκε δανεικός στον Αρκαδικό (Α2) την σεζόν 2016-2017 και σε 28 συμμετοχές στην Α2 είχε 4,8 πόντους και 1 ριμπάουντ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Λάρισας και πάλι στην Α2 έχοντας 8,3 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Γιώργος Φλιάτης - Στρατώνι

Ο 23χρονος γκαρντ Γιώργος Φλιάτης ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του παρουσία στην Α2, έχοντας αγωνιστεί τις τρεις τελευταίες σεζόν στο Στρατώνι, με το οποίο είχε πέρυσι 9 πόντους και 26 τρίποντα σε 27 παιχνίδια, ενώ διακρίνεται για τις ικανότητες του στον αμυντικό τομέα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ