22.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ναούμης, η επιστροφή!

Η επιστροφή που περίμεναν άπαντες στη Λάρισα αποτελεί γεγονός, με τον Σωκράτη Ναούμη να παίζει κανονικά με αντίπαλο το Μαρούσι.

Σπουδαία είναι τα νέα για τον Χρήστο Χασανίδη, καθώς όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ θα βρίσκονται στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός, θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τον Σωκράτη Ναούμη σε έναν ακόμη υπέρ πάντων αγώνα, αύριο (27/1) κόντρα στο Μαρούσι, με τον νεαρό γκαρντ να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό που είχε υποστεί την πρώτη αγωνιστική της Α2 και να δηλώνει «παρών».

Κάπως έτσι, οι Θεσσαλοί θα παρουσιαστούν επιτέλους χωρίς προβλήματα σε αγώνα, τη στιγμή που ο πρώτος γύρος τελειώνει και η αντίστροφη μέτρηση δε θα αργήσει να ξεκινήσει για τη «μάχη» της παραμονής.

«Με τσαμπουκά και με εγωισμό»

Το δικό του «σύνθημα» θέλησε να δώσει ο προπονητής της ΑΕΛ, που ανέφερε τα εξής: «Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να βρούμε την ψυχική μας ηρεμία, την δύναμη, τον αθλητικό εγωισμό και τσαμπουκά. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό ως τελικό, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και πως η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί.

Το Μαρούσι είναι μια σκληρή ομάδα με ιδιαίτερη αφοσίωση στην άμυνα και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να παίξουμε ως ομάδα. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ