28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ναβάρο: “Θα μείνω σίγουρα κοντά στην Μπαρτσελόνα”

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στο χώρο του μπάσκετ. Ο εμβληματικός αρχηγός των "Μπλαουγκράνα", βρέθηκε προσκεκλημένος σε μπασκετικό καμπ στην Ανδόρα, όπου μίλησε για την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα τα όσα είπε: "Θα συνεχίσω στο κλαμπ. Έχω υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Θα δούμε το πως μπορώ να είμαι χρήσιμος στην Μπαρτσελόνα. Οι επιλογές είναι να παίξω ή να αποσυρθώ. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Η απόσυρση; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνω κοντά στην ομάδα".

 

Το θέμα της παραμονής του Ναβάρο στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα έχει συζητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο Πιερ Οριολα βρέθηκε στον ίδιο καμπ με τον Ναβάρο, και μίλησε για την επιθυμία του να δει τον "La Bomba" και την επόμενη σεζόν με τα χρώματα των "Μπλαουγκράνα". Συγκεκριμένα σχολίασε: "Είναι ένας εμβληματικός παίκτης. Ένας σπουδαίος αθλητής που δεν πρέπει να αποχωρήσει από τον χώρο του  μπάσκετ. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του... Αν αποσυρθεί, θα είναι μεγάλη απώλεια επειδή είναι ο μεγάλος αρχηγός και σύμβολο της Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει μαζί μας και θα μας μαθαίνει πράγματα. Ελπίζω να συνεχίσει".

Και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βέβαια, δεν άφησε ασχολίαστο το μέλλον του Καταλανού σταρ: "Θα πρέπει να σταματήσει όπως θέλει αυτός και του αξίζει. Είναι ένας θρύλος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ