26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ναβάρο: “Δεν θα αφήσω τον Σπανούλη να με περάσει”! (vid)

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αλλά και ο μοναδικός που έχει σκοράρει 4.000 πόντους. Έπιασε το ορόσημο αυτό στον τελευταίο αγώνα για φέτος με τη Φενερμπαχτσέ και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος.

"Θα ήθελα να συνδυάσω τους 4.000 πόντους με μια νίκη ή έστω με ένα εντός έδρας παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και αισθάνομαι περήφανος, που είμαι πρώτος. Μέσα σε όλα αυτά η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη και με πολλά προβλήματα. Δεν προκριθήκαμε στα πλέι οφ, οπότε δεν μπορώ να είμαι πολύ ευχαριστημένος". 

Δεύτερος στη λίστα των σκόρερ της Ευρωλίγκας είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που ακόμα βρίσκεται αρκετά μακριά (έχει 3.276 πόντους), και ο Ναβάρο υποσχέθηκε να μην τον αφήσει να τον προσπεράσει εύκολα!

"Αυτός παίζει πολλά λεπτά, είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης και νεότερος σε ηλικία από μένα. Θεωρητικά όταν εγώ σταματήσω, αυτός θα συνεχίσει να παίζει. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να σκοράρω περισσότερο".

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ