15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκου στον Ολυμπιακό, Ζευγαράς στο Παγκράτι!

Μια τράμπα... Θωμάδων αποτελεί την επόμενη κίνηση της ομάδας του Ολυμπιακού που συμμετέχει στην Α2, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να έχει επιλέξει τον Θωμά Νίκου για ενίσχυση στην θέση του πλέι μέικερ και την χρυσή τομή με το Παγκράτι που είχε τον 39χρονο παίκτη να βρίσκεται με την ανταλλαγή με τον Θωμά Ζευγαρά!

Οι "ερυθρόλευκοι" αφού έκλεισαν τον Πέτρο Μελισσαράτο για να ενισχυθούν στις θέσεις των ψηλών, πήγαν και στον πολύπειρο Νίκου, ο οποίος έχει... φάει με το κουτάλι την κατηγορία και είναι πάντα πρωταγωνιστής στις ομάδες του, για να βάλει εμπειρία και μυαλό στους νεαρούς συμπαίκτες του στην περιφέρεια.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως, ο Νίκου είχε υπογράψει στο Παγκράτι που ανέβηκε στις... καθυστερήσεις στην Α2 και έκανε μεταγραφές για να ενισχυθεί. Η διαπραγμάτευση ήταν δύσκολη, αφού η αθηναϊκή ομάδα έπρεπε κάπως να ικανοποιηθεί και η προσφορά ως δανεικού από τον Ολυμπιακού του 18χρονου (ύψος 2,05) διεθνή φόργουορντ Θωμά Ζευγαρά έκανε τον προπονητή του Παγκρατίου Τόλη Κουτρούλια να δώσει την έγκρισή του.

Το Παγκράτι συνεχίζει να αναζητά και περιφερειακό παίκτη, αφού πρέπει πλέον να καλύψει το κενό που προέκυψε με τον Νίκου, ενώ ο Ολυμπιακός της Α2 κατά τα φαινόμενα κλείνει το ρόστερ του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ