21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νίκος Χαρτοματσίδης : «Φοβάμαι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου…»

Σε λίγη ώρα θα συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλημάτων, θέλοντας να βάλει τις βάσεις, ώστε να πάρει τις τελικές αποφάσεις της για τα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠεντέληςΝίκος Χαρτοματσίδης, εξέφρασε αρκετές αντιρρήσεις, αναφέροντας ότι η τελική απόφαση δεν πρέπει : «σε καμία περίπτωση να επηρεαστεί από από μεθοδεύσεις κάποιων που μόνο από σωματειακά συμφέροντα προσπαθούν να οδηγήσουν σε άσκοπες αναδιαρθρώσεις των ομίλων και των κατηγοριών.

Αναλυτικά έγραψε : «Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ.της Ε.Ο.Κ.για την τύχη των Εθνικών πρωταθλη-μάτων 2019-2020.
Η απόφαση του,αν τελικά ληφθεί σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεαστεί από από μεθοδεύσεις κάποιων που μόνο από σωματειακά συμφέροντα προσπαθούν να οδηγήσουν σε άσκοπες αναδιαρθρώσεις των ομίλων και των κατηγοριών.
Αν υπάρχουν σενάρια αναδιαρθρώσεων που μπορούν να εξασφαλίσουν πιο οικονομικά πρωταθλή-ματα για τα Σωματεία και για την Ομοσπονδία , θα ήταν οπωσδηποτε ευπρόσδεκτα.
Φοβάμαι όμως, ότι θα γίνει μεγάλη αναστάτωση και θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου χωρίς λόγο.
Το σενάριο που προβλέπει ανόδους των πρωτοπόρων, χωρίς τα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί και όχι υποβιβασμούς, είναι μεσοβέζικο θα οδηγήσει σε αύξηση των ομάδων στους ομίλους και επομένως στην ανάγκη της αναδιάρθρωσης.
Η λύση είναι να θεωρηθούν τα πρωταθλήματα ως μη γενόμενα.
Αρκεί στις δύσκολες συνθήκες να παραμερί-σουμε την ανθρώπινη ματαιοδοξία».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ