21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νίκος Χαρτοματσίδης : «Γι’αυτό και το βουλιάζουμε το καράβι…»

Η Πεντέλη ολοκλήρωσε την δεύτερη της σεζόν στην Β' Εθνική, και πλέον ετοιμάζεται για την τρίτη, με τον ισχυρό της άνδρα, Νίκο Χαρτοματσίδη, να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

Ο πρόεδρος της ομάδας των βορείων προαστίων κατάφερε να εδραιώσει τον σύλλογο στις Εθνικές κατηγορίες, και με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα δείχνει να προβληματίζεται έντονα για τη συνέχεια του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά έγραψε : «Τα Εθνικά πρωταθλήματα ανεστάλησαν λόγω της υγειονομικής κρίσης στις 11/3 και διακόπηκαν οριστικά στις 5/5.Μέχρι την ημέρα της διακοπής τους ,καμμία ομάδα δεν διασφάλισε μαθηματικά την άνοδο της και καμμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε μαθηματικά.

Γι αυτό και επειδή η διακοπή έγινε για πολύ σοβαρούς λόγους ανωτέρας βίας με απρόβλεπτες συνεπειες θα πρέπει τα πρωταθλήματα να θεωρηθούν ως μη γενόμενα.
Κανείς δεν θα μπορούσε να εκφράσει δικαιολογημένα παράπονα σε μια τέτοια λύση.

Θόρυβος και μόνο απλά δημιουργείται αποκλειστικά από ομάδες πρωτοπόρες στα πρωταθλήματα τη ημέρα της διακοπής, που έχει μοναδικό εφαλτήριο την ματαιοδοξία κάποιων παραγόντων και την ανάγκη επαγγελματικής προβολής η καταξίωσης κάποιων προπονητών, που εθελοτυφλούν μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα.

Και δυστυχώς δεν βλέπω καμμία κίνηση και καμμία διάθεση για τη λύση η έστω τη συζήτηση των προβλημάτων, των Σωματείων, που τελούν σε αναστολή λειτουργίας, με μηδενικά έσοδα εδώ και δύο μήνες και σε λίγο θα αντιμετωπίσουν πιεστικά προβλήματα .

Εκτός αν έχουμε συνηθίσει να λύνουμε τα προβλήματα μας γράφοντας τα στο χιόνι.
Γι'αυτό και το βουλιάζουμε το καράβι.

Η Ομοσπονδία κάτω από πιέσεις ,φαίνεται ότι υιοθετεί λύση που θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις από όλες τις Κατηγορίες,από τη basket league έως τη Γ'Εθνικη»..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ