21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Νίκος Φιλίππου προτάθηκε για μεταβατικός πρόεδρος!

Μια κίνηση - έκπληξη επιφύλαξε η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου στη σημερινή εκδίκαση στο Πρωτοδικείου της υπόθεσης για τον ορισμό μεταβατικής διοίκησης που θα οδηγήσει στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Νίκος Φιλίππου παρουσιάστηκε ως η πρότασή του για τη θέση του προέδρου, «ακολουθούμενη» από εξουσιοδοτήσεις σωματείων που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεπερνούσαν τα 200 και συγκεκριμένα έφτασαν τα 220!
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει είχε πει ότι θα πρότεινε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ή, τον Κωστή Ζομπανάκη. Ο Παναγιώτης Φασούλας με δική του δήλωση είχε ενημερώσει ότι η πρόταση της δικής του ομάδας είχε τον ίδιο για τη θέση του προέδρου.

Ο Αγγελος Παπανικολάου, ο οποίος επίσης χθες είχε τοποθετηθεί επί των γεγονότων, πρότεινε από τη δική του πλευρά τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο. Το σκεπτικό αυτή της πρότασης ήταν ότι πρόκειται για εκλεγμένο πρόεδρο της μεγαλύτερης σε αριθμό σωματείων ένωσης και έχει μεγάλη διοικητική εμπειρία.


Το τι μεσολάβησε τις ώρες που ακολούθησαν και που λογικά υπήρξαν έντονες διαπραγματεύσεις δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σήμερα ήρθε η πρόταση Φιλίππου. Εναν άνθρωπο που θεωρείται κοινής αποδοχής, με παρουσία και προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ.

Περισσότερα σε λίγο, για την εξέλιξη της υπόθεση στο Πρωτοδικείο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ