16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νίκη στο πρώτο φιλικό για Χάποελ Ιερ.

Μετά από τρεις μήνες και πλέον οι παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Γκιλμπόα μπήκαν ξανά στο γήπεδο για να παίξουν ένα παιχνίδι, έστω και φιλικό. Η Χάποελ ήταν πιο αποτελεσματική και νίκησε με 96-87, σε μια αναμέτρηση που είχε φιλικό χαρακτήρα και εντάχθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της επανέναρξης του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ για τη Χάποελ ήταν ο Τζον Χόλαντ με 16 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Ταμίρ Μπλατ (13π., 11ασ.), Εμάνουελ Τέρι (13π., 12ρ.) και ο νεοαποκτηθείς Λιθουανός Ντάβιντας Σερβίντις (11π.). Πρώτος σκόρερ της Γκιλμπόα ήταν ο Τζον Τόμας με 16 πόντους.

Η Χάποελ έπαιξε χωρίς τον Τζέρεμι Πάργκο, που θα ενσωματωθεί στην ομάδα την άλλη εβδομάδα, όπως είπε ο κόουτς Όντεντ Κάτας, ο οποίος έμεινε γενικά ευχαριστημένος: 

"Ήμαστε σκουριασμένοι. Πολύ, όχι λίγο. Αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Φυσικά το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι ήταν να μοιράσουμε το χρόνο. Μας λείπει ένας παίκτης που θα κατεβάζει την μπάλα. Ήμαστε σκουριασμένοι, προσπαθούμε να θυμηθούμε τα συστήματα και να βρούμε ξανά τη φόρμα μας και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες αισθάνονται το ίδιο".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ